8 APLIKACIJA ZA ✈️ MOD

Avion kreće, mole te da isključiš telefon, internet je ćao ćao. Ti aktiviraš AIRPLANE MODE. Knjiga je dosadna, a tebe čeka još najmanje 2 sata u ekonomskoj klasi. Truc truc. Nisi do prozora. A za ove igrice ti neće biti potreban internet.

🌟 TAPE IT UP! Tapkaj po kutijama, što da ne. I to jako jako brzo. Koristi sve što ti je nadomak ruke. Tapkaj pandom, ne pandom, mačkom! OK, ne mačkom, tapkaj slaninom. Mmmm slaninom.

💡 DROP FLIP je zarazna igra u kojoj možeš da primeniš zakone fizike, a da pritom ne razmišljaš o zakonima fizike koji i dalje tvoj avion drže u vazduhu.

⚽ BLOCKY FOOTBALL je najprostiji mogući američki fudbal, trčiš kao lud, obilaziš igrače i šutaš na gol. “Vežite se polećemo” skroz drugačije zvuči kada igraš ovu glupu igricu.

💎 SUPER ARC LIGHT je igrica kao stvorena za mobilni. Čist opstanak. Branite svoju bazu do smrti, dok na vas naleću talasi neprijatelja. Taj neki, minimalistički, svemir

👁️‍🗨️ SPUTNIK EYES zagonetka u rukama. Bukvalno bih platio za ovu igricu. Ti si Sputnik, ti si oštro oko svemira i istražuješ planete. Trebaće vam mnogo logike ovde, pa ćete poželeti u jednom trenutku da zaokrenete avion ka orbiti.

👽 TWOFOLD INC. baš sladak vanzemaljac. To ćeš prvo reći. A onda ćeš upasti u minimalističku jednostavnost i dubinu iz koje je teško izaći. I dok treniraš upornost i ne prihvataš da igrica bude pametnija od tebe, eto, već si stigao gde si krenuo.

🕳 SMASH HIT je nešto što moraš da odigraš sa sluškama u ušima. Nerealno je dobro i surealno jezivo koliko se uživiš u ceo taj svet. Dok se pomeraš u harmoniji sa zvukom koji prati kuglu kroz razne dimenzije. Ukratko. Fokus. Koncentracija. Dobra muzika.

🔔 HOCUS. je igrica iluzije i perspektive, bez reklama. Zasnovana je na crtežima čuvenog M. C. Eshera, holandskog grafičara koji je crtao nemoguće oblike.